Book Review: The Angel Experiment

Var litt usikker på om jeg skulle nevne alle unskyldningene mine for nullbloggingen, men siden jeg har god tid og trenger å bruke den på noe unyttig, så sier jeg de likevel.

Først å fremst så har jeg noen ''oppfinnsomme'' lærere som liker å "stimulere" oss med prøver, eksamener og annet unyttig tullball. Jeg har trening som opptar mye av fritiden min, og gode  venner som liker å gjøre det samme. Jeg har en sykdom som kalles latskap, som har vært på sitt beste nå i det siste. Men hovedårsaken; jeg skal arrangere et svømme mesterskap og mye skal ordnes. Men nå er jeg snart ferdig med det, gleder meg til å få det overstått, selv om det har vært veldig kjekt å arbeide med det. 

Okey, da var det overstått. Nå til boken jeg har lest; 

Navn:  Maximum Ride - the angel experiment 

Forfatter: James Patterson

Sider:  454

Språk; Engelsk 

Pubilsert: 1 april 2007

Alder: 12 og oppover

 

Sammendrag 

Welcome to my nightmare. 

Do not put this book down. I'm dead serious- you life could depend on it. I'm risking eveything by telling you- but you need to know.

Your Faithful companions:

Max, Fang, Iggy, Nudge, the Gasman and Angel. Six kids who are pretty normail in most ways- expect that they're 98% human and 2% bird. They grew up in a lab, living like rats in cages, but now they're free. Aside, of coures, from the fact that they're prime prey for Erasers - wicked wolf-liked creatures with a taste for flying humans. 

The Missions:

Rescue Angel from malicious mutants. infiltrate a secret facility to track down the flock's missing parents. Scavenge for sustenance. Get revenge on an evil traitor. And save the world. If there's time. 

 

Min Mening: 

Denne boken er et must! Den er super bra og anbefales sterkt. 

Ikke bare er den spennende, men også utrolig morsom og skjønn. Du blir veldig glad i karakterene og de er sjamerende på hver sin måte. Forfatteren er veldig flink til å beskrive hva som skjer rundt dem og han er flink med metaforer. Han skriver på en veldig bra måte og James bruker 3.persons synsvinkel, men han snakker til oss også. Noe som gjør boken helt fantastisk!

Utseendet til boken er veldig kult, pluss for det. Men jeg synes egentlig at de ikke burde ha bilde av karakterene, mest fordi jeg liker å skape mine egne bilder av dem. 

Jeg har vel egentlig ikke noe negativt å si om boken, kanskje det at det kunne vært mer romanse i den, men ellers ingenting. 

Jeg gir denne boken full pott. 

 Her er en fanvideo av det først kapitlet. Enjoy!

 

4 Comments

Tina Horne Olsen

30.05.2012 kl.21:36

så fin blogg :-)))

LilleKoda

30.05.2012 kl.22:12

Veldig bra skrevet! Tror jeg må lese den =P

What To Read

30.05.2012 kl.22:20

Tina Horne Olsen: Tusen takk!

What To Read

30.05.2012 kl.22:20

LilleKoda: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

''Jeg besøker ikke blogger som spør om jeg kan besøke dem.''
What To Read

What To Read

0, Os i Hordaland

Unicorns can't fly. I can't fly. Therefore, I am a unicorn. I've got as much swag as a penguin, plenty.


Visit Book Blogs

Kategorier

Arkiv

hits