Book Review: Tunneler

Titel: Tunneler

Forfatter: Rod Gordon & Brian Williams              

Sider: 439

Sjanger: Fantasi & action

Skilde: Bokhandelen


Sammendrag: 

14 år gamle Will Burrows bor sammen med familen sin i London. Han har lite til felles med dem,bortsett fra lidenskapen for graving, som han deler med faren sin.

 

Da faren plutselig blir borte i en ukjent tunnel, bestemmer Will seg for å etterforske forsvinningen sammen med vennen sin Chester. Snart befinner de seg dypt under jorden og oppdager en mørk og skummel hemmelighet. 


En hemmelighet som kan komme til å koste dem livet.

 

Min Mening:

Tunneler ser veldig spennende ut, og jeg var veldig interessert når jeg først begynte. Tunneler er en god bok, men begynnelsen er ganske kjedelig. Det tar tid å komme til det spennende, men når det spennende først begynner klarer du ikke å la boken ligge. 

 

Men spennings-kurven stiger og synker, slik at det blir mange små høydepunkter, helt til boken til slutt bygger seg opp mot et større høydepunkt, men rett før toppen nås, så slutter boken.

 

Boken er skrevet i 3.persons vinkel, der Will er hovedperson. Du får vite alt han tenker, alt han ser, alt han føler osv. Beskrivelsene i boken er veldig bra, du blir fort glad i hovedpersonen og menneskene rundt ham. 

 

Boken er aldri veldig skummel, men det er hendelser hvor jeg kjente magen knytte seg i spenneing. 

Jeg anbefaler denne boken til folk mellom 13 og 17 år og jeg velger å gi denne 4 stjerner, fordi boken var vanskelig å bli ferdig med.

 


 

Muffins

Skriv en ny kommentar

''Jeg besøker ikke blogger som spør om jeg kan besøke dem.''
What To Read

What To Read

0, Os i Hordaland

Unicorns can't fly. I can't fly. Therefore, I am a unicorn. I've got as much swag as a penguin, plenty.


Visit Book Blogs

Kategorier

Arkiv

hits